Voorstelling

Onze hoofdbezigheid is het spelen van voorstellingen. Het Ervaringstheater heeft in iedere voorstelling de intentie om het publiek te inspireren, met een andere kijk naar hun werk te laten kijken, ruimte te bieden om ervaringen te delen en hen te vieren. De precieze invulling van het Ervaringstheater hangt af van het thema en de ervaringen van de spelers. In de voorstelling is er volop interactie en deelname van het publiek. Iedere voorstelling van Ervaringstheater is op maat!  

Workshop

Op verzoek verzorgen we workshops Ervaringstheater. Eenmalig of in een serie is beide mogelijk. Ervaar de kracht van het ervaringen delen vanuit gelijkwaardigheid zelf!  

Dagvoorzitterschap

Ervaringstheater kan op congressen & bijeenkomsten ingezet worden om de inhoud van sprekers te verbinden aan de persoonlijke ervaringen en verhalen van de mensen in de zaal. Zo wordt een functioneel programma met veel inhoudelijke sprekers interessant en relevant voor je publiek. Spelers van Ervaringstheaters weven zich door het programma en verbinden zo het ene programmaonderdeel met het volgende. Je publiek gaat geïnspireerd naar huis!